Ara, Bassols Energia

Ara, Bassols Energia

A Bassols Energia som l’energia més propera i volem continuar-ho essent. És per aquest motiu que ara més que mai volem estar al costat dels nostres clients. Vivim un context excepcional que genera una forta incertesa entre els nostres clients, tant empreses i negocis com clients domèstics que han vist com el seu dia a dia ha canviat substancialment arran de la crisi sanitària generada per la COVID-19.

Per aquest motiu, Bassols Energia ha dissenyat un pla de mesures que inclou diferents accions per ajudar els nostres clients, tant domèstics com empreses i negocis, garantint la mateixa qualitat del subministrament elèctric de sempre i oferint mesures de flexibilització.

Pel que fa als clients domèstics, Bassols Energia aplica des d’ara mateix i fins al 30 de juny un descompte del 15% en la factura de la llum a tots els clients domèstics. Bassols Energia universalitza el descompte per a tots els clients que tinguin contractada o contractin una d’aquestes tarifes a través de la pàgina web www.bassolsenergia.com. Per accedir-hi, caldrà que els clients tinguin contractada la tarifa Llar 24 hores, Llar Nit o Llar Estalvi des d’ara mateix i fins al 30 de juny de 2020.

En el cas de les empreses i negocis, l’estat d’alarma ha provocat que molts d’ells hagin hagut d’aturar l’activitat, amb el que comporta de reducció de la producció i pèrdua d’ingressos. Des del primer minut d’aquesta crisi, estem avaluant cas per cas les mesures per ajudar els empresaris i autònoms per fer front a l’actual situació. Entre altres accions, oferim opcions per optimitzar el consum elèctric, reduint la potència elèctrica que tenen contractada mentre tenen aturada l’activitat. Estem al costat dels autònoms i empresaris que són el motor de la nostra economia.

Des de l’inici d’aquesta crisi, Bassols Energia ha pres les mesures necessàries per garantir la seguretat dels clients i de la plantilla i eliminar riscos de contagi. Hem suspès temporalment l’atenció presencial a les nostres oficines d’Olot i Banyoles i hem centralitzat l’atenció a través dels canals telemàtics i telefònics en horari de les 8 del matí a les 4 de la tarda.

Els clients poden continuar fent tots els seus tràmits tant per telèfon com per correu electrònic o a través de l’Oficina Virtual a www.bassolsenergia.com. Des de l’Oficina Virtual, els clients poden realitzar els tràmits relacionats amb dades personals, historial de facturació, consultar els contractes i gestió de pagaments.

A més, hem implementat el teletreball per a tots els treballadors i treballadores de Bassols Energia.

 

 

Et truquem gratis

Truca'ns gratis al

de 9:00 a 21:00 de dilluns a divendres

Et truquem?