Consells per estalviar energia a casa

Consells per estalviar energia a casa

Aquests dies de confinament, on necessàriament hem de passar més temps a casa, és important que seguiu diferents pautes per estalviar energia.

Comenceu per la il·luminació de casa vostra. La primavera ens ha portat dies més llargs i, per tant, podem aprofitar durant més temps la llum natural. Gaudiu el màxim temps possible del sol que entra per finestres i balcons. Al vespre, quan hagueu de fer ús dels llums artificials, apagueu-los cada vegada que sortiu d’una habitació i eviteu tenir-los encesos inútilment.

Regulant el pas del sol, generareu també estalvi en la climatització de casa vostra. Una temperatura de 20º-21º graus és suficient per gaudir d’un confort adient i fer un ús racional de l’energia. Per ventilar les habitacions, obriu les finestres no més de deu minuts. Una temperatura de 20º-21º graus és suficient per gaudir d’un confort adient.

Reguleu també l’ús que feu de l’aigua calenta. Recordeu que l’aigua triga una estona a escalfar-se. Per tant, obriu l’aixeta durant poca estona i dutxeu-vos en comptes de banyar-vos. Us ajudarà a estalviar energia i aigua.

Feu un ús responsable i eficient dels electrodomèstics. No poseu rentadores ni rentaplats a altes temperatures ni en cicles llargs. No els poseu si no estan plens i feu servir cicles econòmics i curts i, si és possible, els programes d’aigua freda.

Optimitza el teu consum elèctric

Ara més que mai controla la teva energia i a Bassols Energia t’ajudem a fer-ho. Entra a la teva Oficina Virtual i tindràs totes les dades del teu consum elèctric al teu abast i sempre que vulguis. Controla les pautes de consum de casa teva.

A més, a Bassols Energia t’ajudem a analitzar el teu consum i t’aconsellem quina tarifa i quina potència elèctrica s’adapten millor a casa teva. Paga només pel que realment consumeixes.

 

 

 

Et truquem gratis

Truca'ns gratis al

de 9:00 a 21:00 de dilluns a divendres

Et truquem?