Entra ara a Bassols Energia i gaudeix d'un descompte addicional a casa teva

Entra ara a Bassols Energia i gaudeix d'un descompte addicional a casa teva

Bassols Energia vol ajudar les famílies a reduir la seva despesa afegint a un context general de baixada del preu de la llum un descompte addicional en la factura. És per això que ara, i només per ser client de Bassols Energia, obtindràs un descompte directe del 15% en la factura de la llum de casa teva amb l’objectiu de reduir la teva despesa elèctrica.

Per gaudir-ne, caldrà que els clients tinguin una tarifa contractada a la pàgina web de Bassols Energia (www.bassolsenergia.com). Els clients que no tinguin contractada una tarifa digital, poden canviar-se fàcilment a les noves tarifes digitals de Bassols Energia a través de la mateixa pàgina web. El descompte s’aplicarà fins al 30 de juny de 2020.

I com puc accedir-hi?

  • Entra a bassolsenergia.com
  • Selecciona la tarifa que millor s’adapta al teu consum
  • Si tens Oficina Virtual, accedeix-hi i contracta la teva tarifa
  • Si no tens Oficina Virtual, caldrà que et donis d’alta. Per fer-ho, hauràs de tenir a mà les teves dades bancàries, una factura recent del subministrament i el teu telèfon mòbil

* El descompte del 15% s’aplicarà en el preu del terme d’energia, que inclou el peatge d’energia i el cost d’energia previ a impostos, de les tarifes Llar 24 hores, Llar NitLlar Estalvi, Llar Mobilitat, Llar Solar Bàsic i Llar Solar Plus des del moment de la contractació i fins al 30 de juny de 2020.

 

Et truquem gratis

Truca'ns gratis al

de 9:00 a 21:00 de dilluns a divendres

Et truquem?