Estalvia amb l’autoconsum energètic

Estalvia amb l’autoconsum energètic

L’autoconsum energètic és una tendència global a l’alça els darrers anys. Consisteix en la producció d’electricitat per a consum propi a partir d’una instal·lació generadora connectada a la xarxa; la variant més estesa és la que produeix energia solar mitjançant plaques fotovoltaiquesDes de Bassols Energia apostem fermament per l’autoconsumtant per a particulars com per a empreses, perquè és un model basat en l’energia verda i de proximitat, de manera que encaixa de ple en la nostra filosofia. 

La Unió Europea està fomentant la transició energètica es pretén que l’any 2030 l’energia renovable suposi almenys un 32% del consum total– i vol que la ciutadania hi tingui un paper rellevant a través de la generació de l’energia que consumeix. Es tracta, doncs, que el consumidor s’empoderi a l’hora de produir, emmagatzemar i utilitzar energia gràcies a la instal·lació de sistemes com les plaques solars. A Catalunya, l’autoconsum és una aposta idònia, atès que és un país ric en radiació solar 

L’autoconsum presenta múltiples avantatges. D’entrada, econòmics, perquè suposa un estalvi  important, en reduir significativament el consum de la que subministra la xarxa elèctrica. Pel que fa als beneficis ambientals, l’energia solar autoproduïda evita l’emissió de gasos contaminants i de combustibles fòssils. D’altra banda, es tracta d’una tecnologia que ha demostrat la seva viabilitat i eficàcia des de fa temps, i que no presenta complicacions a l’hora d’implantar-la i fer-ne el manteniment. A més, qualsevol ciutadà pot tenir una instal·lació d’autoconsum fotovoltaica al seu domicili o empresa. 

A Bassols Energia oferim solucions integrals perquè passis a produir l’electricitat que consumeixes: estudiem la teva situació i t’ajudem a instal·lar les plaques solars que més et convinguin, ja siguin en un habitatge o en un centre de treball. Et proposem dues modalitats de tarifa: la Solar Bàsic, amb què generaràs la teva energia i també estaràs connectat a la xarxa per quan necessitis que et comercialitzem energia, i la Solar Plus, amb la qual et compensarem per l’excedent d’energia autoproduïda que no necessites i aboques a la xarxa. Així, si et passes a l’autoconsum amb Bassols Energia començaràs a estalviar des del primer dia i contribuiràs a un ús més sostenible de l’energia.  

  

Et truquem gratis

Truca'ns gratis al

de 9:00 a 21:00 de dilluns a divendres

Et truquem?