Estalvia generant la teva pròpia energia

Estalvia generant la teva pròpia energia

A Bassols Energia volem construir un futur millor amb energies netes i lliures d'emissions. És per això que hem treballat per fer una aposta decidida cap a la transició energètica per oferir productes exclusius per invertir en la planta solar, tant de particulars com d’empreses. D’aquesta manera et pots beneficiar de preus d’energia més baixos, guanyar tranquil·litat amb uns preus més estables i, a més, generar energia 100% verda i sostenible.

Com funciona?

La nostra missió és acompanyar-te durant tot el procés de canvi a l’autoconsum, és per això que oferim un servei integral que inclou des de la instal·lació fins a tota la gestió que implica la creació d’un sistema solar. Partim d’un primer anàlisi on definim la solució més òptima avaluant el potencial del teulat de casa teva o de la teva empresa i també el consum d’electricitat actual. En base a això, fem un estudi personalitzat on proporcionem una solució a mida amb previsions d’estalvi financer i reducció d’emissions de CO2. Després dissenyem una oferta personalitzada garantint estabilitat econòmica a llarg termini i ens encarreguem de gestionar tots els tràmits administratius i legals perquè no t’hagis de preocupar de res. Finalment ens encarreguem d’instal·lar el sistema solar fotovoltaic al teulat de casa teva o de la teva empresa i garantim el correcte funcionament de la instal·lació durant tots els anys de contracte.

Què hi guanyes?

  • Minimitzaràs els canvis de preu i guanyaràs tranquil·litat, tindràs un preu de la llum més estable.
  • Notaràs un estalvi en la teva factura de la llum.
  • Guanyaràs independència energètica amb el teu propi sistema solar.
  • Tindràs una llar o una empresa més sostenible, reduiràs les emissions de CO2 i contribuiràs a reduir l’escalfament global del planeta.
  • Tindràs les dades del teu consum elèctric al teu abast.

 

Sol·licita el teu estudi personalitzat des del formulari de la pàgina web.

Et truquem gratis

Truca'ns gratis al

de 9:00 a 21:00 de dilluns a divendres

Et truquem?