Santa Pau i Bassols Energia aposten per la mobilitat elèctrica

Santa Pau i Bassols Energia aposten per la mobilitat elèctrica

L’Ajuntament de Santa Pau i Bassols Energia han arribat a un acord per promoure la mobilitat sostenible al municipi. El consistori i l’empresa han instal·lat un punt de càrrega gratuït per a vehicles elèctrics a l’entrada del municipi per donar servei tant a veïns com a visitants.  

El punt de càrrega té una potència de 22kW, el que suposa poder carregar una autonomia de quaranta quilòmetre l’hora. El punt compta amb dues connexions de manera que permet carregar simultàniament dos vehicles elèctrics a 11 kW. El carregador és universal, serveix per a qualsevol model de vehicle elèctric i és de càrrega semi-ràpida.

El punt de càrrega es gestiona a través de la plataforma Electromaps, líder al sector de vehicles elèctrics a tot l’Estat, i els usuaris poden reservar prèviament la càrrega a través de l’aplicació mòbil d’Electromaps. Si no disposen de l’aplicació, els usuaris poden carregar també el seu vehicle amb la targeta clauer RFID d’Electromaps.

El nou punt de càrrega s’ha situat en una ubicació estratègica pel municipi, al costat de la nova oficina de turisme de Santa Pau. L’alcalde de Santa Pau, Pep Companys, ha explicat que “des de l’ajuntament teníem clar que havíem de fer el pas i instal·lar un punt de recàrrega  al municipi i d’aquesta manera afavorir l’ús del vehicle elèctric tant per als veïns com també pels visitants”. “Cada vegada hi ha més vehicles elèctrics i caldrà tenir les infraestructures necessàries per poder-hi donar resposta i afavorir una mobilitat més sostenible i eficient amb el medi ambient”, ha afegit Companys.

Per la seva banda, el cap de gestió d’energia i mercats de Bassols Energia, Miquel Bosch, ha destacat que “la instal·lació de nous punts de càrrega de vehicles elèctrics és una de les apostes de Bassols Energia per fomentar la mobilitat sostenible i més en entorns sensibles com és el del parc natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

La instal·lació del punt de càrrega ha suposat una inversió de 7.894,04€ que s’han finançat a través d’una subvenció de 4.150’97€ de la Diputació de Girona, i els treballs han anat a càrrec de Bassols Energia.

Et truquem gratis

Truca'ns gratis al

de 9:00 a 21:00 de dilluns a divendres

Et truquem?